Hallo, als eerst zal ik mij voorstellen. Mijn naam is Bregje Hoogenbosch en ik ben 18 jaar oud.
Op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar van het Hout- en meubelerings college in Amsterdam.
Vol passie volg ik daar de opleiding interieuradviseur.
Voor de tweede keer loop ik stage bij Inge Bouman Interieur Architectuur. Ik mag meedenken en ontwerpen aan de projecten waar Inge de ideeën voor geeft.
De komende weken zal ik jullie op de hoogte van waar wij mee bezig zijn.
Groet,
Bregje
WEEK 1  (14 t/m 17 nov.)
De afgelopen week ben ik bezig geweest met het tekenen van appartementen die in een luxe appartementen complex in Abcoude komen te staan. Voor verschillende opdrachtgevers en dus verschillende stijlen mag Inge deze woningen inrichten.
Hier ziet u een afbeeldingen van een bureau dat kan worden uitgeklapt als bed. Het was een antwoord op een vraag van de opdrachtgever; Is er een oplossing te bedenken voor de beperkte ruimte waarbij we de studeerplek ook af en toe kunnen benutten als logeerkamer ?
Met dit ontwerp is het mogelijk.
Bureau ( bed ingeklapt)
Bed ( bureau ingeklapt )
WEEK 2
Samen met Inge ben ik vandaag bezig geweest met het uitzoeken van stoffen en kleuren voor een woning in Den Haag waar Inge het interieur voor heeft ontworpen. Op dit moment wordt er druk verbouwd.
Bij het kookeiland en de servieskast is messing toegepast. Dit komt terug in de metallic-goudkleurige bekleding van de eettafel-bank.( bovendien praktisch in onderhoud!)
In de living is gekozen voor een sofa van “Hay” in een lichtgrijze wollen bekleding. 
Dit is de basis voor de keuze van de overige stoffering zoals de sierkussens en de kussens voor op de vensterbank-bank. Om een overzicht te krijgen leggen we alle stoffen en materialen op tafel. 
Bedrijvigheid op het bureau
Een combinatie van lichtgrijs, goud en zachtroze. Of wordt het toch een combinatie met gifgroen?

 

Schets van de meubels met de stoffen