Inge Bouman Interieurarchitectuur is een bureau voor interieur- en meubelontwerp. Met meer dan 20 jaar ervaring ontwerpen wij interieurs, badkamers, keukens en meubels voor woningen, kantoor- en bedrijfsruimtes. Ook stellen wij kleuradviezen en elektra- en verlichtingsplannen op.

Inge Bouman Interieurarchitectuur staat voor kwaliteit en creativiteit. We werken vanuit een totaalvisie, waarbij alle onderdelen binnen het ontwerp zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd: van indeling en architectuur tot afzonderlijke interieur elementen en meubilair. De interieurs zijn onderscheidend in materiaalgebruik en oog voor detail, waarbij esthetische kwaliteit en praktische toepassing hand in hand gaan.

 

 

Het ontwerpproces is een zoektocht, waarbij we, met de wensen van de opdrachtgever voorop, zoeken naar de beste oplossing. In elk project streven we naar vernieuwing in materiaalkeuze of detaillering.

Inge Bouman Interieurarchitectuur gaat bij diverse opdrachten de samenwerking aan met Addis Architectuur. Door samenwerking vanaf het begin van een project kunnen we de opdracht zo integraal mogelijk benaderen. We maken zowel interieurontwerpen voor complexe gebouwen als maatwerk voor particulieren. Op elk schaalniveau en rekening houdend met de context en de wensen van de eindgebruiker. We kijken en luisteren en dat vertaalt zich naar een goed ontwerp.

Inge Bouman | Interieurarchitect

In 1995 studeerde zij af in Architectonische Vormgeving aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Tijdens haar studie vertegenwoordigde zij de academie voor de visitatiecommissie onder leiding van Wim Crouwel en Benno Premselaar. Inge ontwikkelde een stijl, waarin de grenzen van materiaal en vorm gezocht worden. Haar creativiteit bracht haar ook tot meubelontwerpen en schilderijen. Inge liep stage bij gerenommeerde architecten, zoals Rob Eckhardt en Joke Budding-Fels​.

Een jaar na het afronden van haar studie kreeg zij haar eerste grote opdracht, het interieurontwerp voor het Palace Hotel in Zandvoort. Dit betekende de start van haar eigen bureau. Hierna volgden diverse opdrachten voor winkels, kantoren en woningen. In nieuwbouwprojecten is Inge de schakel tussen projectontwikkelaar en nieuwe bewoners.

In 2015 maakte zij een interieurontwerp voor een internationaal IT bedrijf in Barcelona. De bovenste verdieping biedt uitzicht op de Sagrada Familia. Creativiteit en flexibiliteit staan centraal in dit ontwerp, dat ruimte biedt voor individueel werken of werken in een groep aan één van de kantooreilanden.

inge@ingebouman.nl
+31(0)652474966

Sebastiaan Addis | Architect

Als student, student-assistent en later als gastdocent aan de TU Delft, ging Sebastiaan het experiment aan en onderzocht hij hoe verschillende vakgebieden elkaar konden versterken. Kenmerkend is zijn fascinatie voor innovatie en nieuwe media. Hij studeerde af met het ontwerp voor een nieuw vervoersknooppunt 'industrieel toerisme' in IJmuiden, waarvoor hij een eervolle vermelding kreeg. Na zijn studie heeft hij gewerkt aan diverse grote new media projecten, waaronder voor Wolters Kluwer.

Sebastiaan heeft bijna 5 jaar als projectarchitect bij Zwarts & Jansma Architects gewerkt aan diverse grootschalige nieuwbouw projecten. Waaronder ODE Oosterdokseiland in Amsterdam, Budabrug in Kortijk (België) en diverse lightrail stations van de Oosterheemlijn in Zoetermeer. Zijn project P+R Kralingse Zoom is na een Europese aanbesteding geselecteerd en gerealiseerd. Een markant publieks-toegankelijk transferium als onderdeel van een openbaar vervoersknooppunt met metro, bus en people mover.

In 2011 werd hij partner in zijn huidige bureau en werkte aan diverse projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie en transformatie, maatschappelijk vastgoed en kantoren.

sebastiaan@addis.nl
www.addis.nl
+31(0)614679191

Wij nemen uw privacy zeer serieus, download onze privacyverklaring.